E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ağustos 2021 #11 TheVibe dedi: Hocam öneriniz için sağolun fakat tabletin parasını bile ucu ucuna ayarladım. En ucuz şekilde kapatmaya çalışıyorum. Yarım dönem/1 sene idare etsin yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben size kolaylık olması için söyledim. Çünkü tablette bir şey yapmak bence bir eziyet. Ama bütçeniz bu kadarsa yapacak bir şey yoktur. Hayırlı olsun.
TheVibe dedi: Hocam öneriniz için sağolun fakat tabletin parasını bile ucu ucuna ayarladım. En ucuz şekilde kapatmaya çalışıyorum. Yarım dönem/1 sene idare etsin yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben size kolaylık olması için söyledim. Çünkü tablette bir şey yapmak bence bir eziyet. Ama bütçeniz bu kadarsa yapacak bir şey yoktur. Hayırlı olsun.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2021 #12 ExecutioneR_ dedi: Ben size kolaylık olması için söyledim. Çünkü tablette bir şey yapmak bence bir eziyet. Genişletmek için tıkla... DeX modu var Samsung cihazlarda. Kullananlar çok memnun kalmışlar. Tabletlerde direkt klavyeli kılıfınız varsa bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz.
ExecutioneR_ dedi: Ben size kolaylık olması için söyledim. Çünkü tablette bir şey yapmak bence bir eziyet. Genişletmek için tıkla... DeX modu var Samsung cihazlarda. Kullananlar çok memnun kalmışlar. Tabletlerde direkt klavyeli kılıfınız varsa bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz.
TheVibe Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 3 Yer Boston, Massachusetts Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı 31 Ağustos 2021 #13 ExecutioneR_ dedi: Ben size kolaylık olması için söyledim. Çünkü tablette bir şey yapmak bence bir eziyet. Ama bütçeniz bu kadarsa yapacak bir şey yoktur. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ExecutioneR_ dedi: Ben size kolaylık olması için söyledim. Çünkü tablette bir şey yapmak bence bir eziyet. Ama bütçeniz bu kadarsa yapacak bir şey yoktur. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.