4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Eylül 2021 #11 Aslında ne evet ne hayır. Yüksek ihtimal ilk gün ders falan işlemezler. Ben dizi & film izleyerek takılırım.
Aslında ne evet ne hayır. Yüksek ihtimal ilk gün ders falan işlemezler. Ben dizi & film izleyerek takılırım.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #12 297689 dedi: Zaten birkaç haftaya tekrar kapanacak. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Gerekirse her taraf kapanır gene okul açık kalır.
297689 dedi: Zaten birkaç haftaya tekrar kapanacak. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Gerekirse her taraf kapanır gene okul açık kalır.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 3 Eylül 2021 #13 Stoch dedi: Off! Bizim sınıf komple Tiktok delisi. Ve hepsi yaşını almış insanlar. Çektikleri videoları görünce ben kendim onlar adına utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 8. sınıfım fakat yaşıma göre olgunum. Telefonum TikTok ismi duymamıştır.
Stoch dedi: Off! Bizim sınıf komple Tiktok delisi. Ve hepsi yaşını almış insanlar. Çektikleri videoları görünce ben kendim onlar adına utanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 8. sınıfım fakat yaşıma göre olgunum. Telefonum TikTok ismi duymamıştır.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #14 Stoch dedi: Bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Gerekirse her taraf kapanır gene okul açık kalır. Genişletmek için tıkla... Geçen sene de aynı sözler mevcuttu. Ölen insanları canlı canlı ölürken görmedikçe ne kadar korkunç olduğunu bilemezsiniz maalesef.
Stoch dedi: Bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Gerekirse her taraf kapanır gene okul açık kalır. Genişletmek için tıkla... Geçen sene de aynı sözler mevcuttu. Ölen insanları canlı canlı ölürken görmedikçe ne kadar korkunç olduğunu bilemezsiniz maalesef.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 3 Eylül 2021 #15 Stoch dedi: Bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Gerekirse her taraf kapanır gene okul açık kalır. Genişletmek için tıkla... Çok aşırıya kaçan vakalar olmadığı sürece, açık kalması temennimdir.
Stoch dedi: Bu söylediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Gerekirse her taraf kapanır gene okul açık kalır. Genişletmek için tıkla... Çok aşırıya kaçan vakalar olmadığı sürece, açık kalması temennimdir.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 3 Eylül 2021 #16 437935 dedi: Çok aşırıya kaçan vakalar olmadığı sürece, açık kalması temennimdir. Genişletmek için tıkla... Aşırıya kaçarsa sen gitmezsin, biz gideriz bu kadar basit.
437935 dedi: Çok aşırıya kaçan vakalar olmadığı sürece, açık kalması temennimdir. Genişletmek için tıkla... Aşırıya kaçarsa sen gitmezsin, biz gideriz bu kadar basit.
oktaycavus Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 290 3 Eylül 2021 #17 Okumuyorum. Coca-Cola'da üretim yapmaya gideceğim.
GokhanAlb Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #18 Hayır gitmek dahi istemiyorum.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #19 oktaycavus dedi: Okumuyorum. Coca-Cola'da üretim yapmaya gideceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır sorması; Hangi ülke? Ve maaş miktarınız kaç?
oktaycavus dedi: Okumuyorum. Coca-Cola'da üretim yapmaya gideceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıptır sorması; Hangi ülke? Ve maaş miktarınız kaç?
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #20 Okulların kapanacağını düşünmüyorum en erken aralık ta kapanabilir bence. Zaten vaka sayısı 20k+ açmazlardı hiç kapayacak olsalar.
Okulların kapanacağını düşünmüyorum en erken aralık ta kapanabilir bence. Zaten vaka sayısı 20k+ açmazlardı hiç kapayacak olsalar.