Merhaba arkadaşlar. Ben şöyle bir laptop buldum. Ben şimdi bir yandan Blender ile tasarım yapacağım filan benim bulduğum bilgisayar yeterli mi? İşlemci özellikleri fazla diye bunu seçtim bilmiyorum yanlış seçim mi yaptım işlemci Ryzen 5 5500u 6 gerçek çekirdek, 12 sanal çekirdek, 12 MB, 2.1 GHz özellikleri bu önerilerinizi önerilerinizi bekliyorum. İşlemci özelliklerine buradan baktım.
RAM yetersiz kalır hocam, dahili grafik birimi içinde 2 gb ayırır en az sistem. 16 GB ram li bir model tercih etmek daha iyi olur ya da 8 GB RAM eklerseniz iş görür.
RAM yetersiz kalır hocam, dahili grafik birimi içinde 2 GB ayırır en az sistem. 16 GB RAM'li bir model tercih etmek daha iyi olur ya da 8 GB RAM eklerseniz iş görür.
Huawei Matebook D15 i3-10110U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Huawei'nin böyle laptopları da var. Taşınabilirlik konusunda bunlar daha iyi. Bayağı hafif oluyorlar. Almak isterseniz öneririm.