Okul için laptop önerisi

bloodancer

Kilopat
Merhaba,

Yüksek lisans sebebiyle yurt dışına gideceğim ve bu sebeple bir laptop almak istiyorum. Matlab, Ansys, CAD programları (SolidWorks, Siemens NX, CATIA vb.) Gibi mühendislik uygulamalarının yanı sıra Office programları, internet gezintisi ve dizi/film gibi genel kullanım amaçlı bir laptop istiyorum. Ayrıca tüm gün yanımda taşıyacağımdan dolayı hafif ve olabildiğince ince olması tercihim bu sebeple oyuncu laptoplarına karşı mesafeliyim. Huawei Matebook 16 çok ilgimi çekmesine rağmen entegre grafik kartı biraz beni korkutuyor. Düşünce ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bütçe belirtmemişsin ama Matebook ya da MacBook Air mantıklı.

Bütçe belirtmemişsin ama Matebook'ya da MacBook Air mantıklı.

MacBook'larda çoğu mühendislik programı çalışmıyor, Windows tabanlı bir bilgisayar daha iyi olur.

İçerisindeki dahili GPU, Intel dahili GPU'ların çok ilerisinde.

Fakat bu bütçeye çıkabiliyorsanız harici GPU'su olan şu bilgisayarı önerebilirim. Kendimde yeni aldım ve gayet memnunum.

Son düzenleme:

Bu oldukça güzel. Taşıması kolay. Ekranı kaliteli. İşlemcisi en iyi mobil işlemcilerden biri ve harici ekran kartı da var. 16 GB RAM ve 1 TB SSD de fazlasıyla yeter muhtemelen.

Gelen yorumlar arasında en çok ilgimi çeken bu oldu. Fiyat olarak Matebook 16’ya göre çok daha mantıklı ve güçlü ama şu Matebook’un %90 ekranı ve macbookvari tasarımı aklımı çeliyor. Teşekkürler tavsiye için.

Danimarka’ya gideceğim.
Önce alacağın ürüne karar ver,sonra Danimarka'da Amazon veya Mediamarkt gibi mağazalardan satın alabilirsin.Danimarka'da fiyatlar Türkiye'ye göre daha ucuz olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…