Okul için tablet önerisi

MatePad'in kalemli versiyonu olabilir veya ikinci el bakarsanız iPad Pro 12.9 inç ve Apple Pencil 1. nesil alın derim eski ama hem büyük yazarken rahat edersiniz hemde lamine panel, Apple tarafına yönelecekseniz düz modellere bakmayın derim lamine olmayan panelle not alırken sesten nefret edersiniz yani iPad 9 yerine Air 3 falan bakın mesela.

Bunlar çok yüksek gelir ya. Diğer insanlar bu cihazları oyun oynamak icin alıyor.

Bütçe düştükçe kullanım ömrüde düşer.

Senin ihtiyaçlarını 5 liralık bir tablette görür ama vadesi ne kadar gider o soru işareti. Ne kadar yüksek bütçe o kadar yüksek ömür demek.

Anladım peki kampanyalı bir ürünü var mı bunun. Çünkü kılıf ekran koruyucu ve kalem eklediğimizde zaten fiyat 9500 küsure dayanıyor. Artı yön olarak da öğrenci indirimim var. Bir yandan da 8500'e Letgo'daki iPad 9'u düşünüyorum ama.

8500'e İPad 9, eğer cihaz temizse uygun ama benim tavsiyem biraz bütçe arttırıp Huawei'n sitesinde indirim kovalamanız yönünde.
MatePad Air modelini klavye,kılıf ve kalemi ile birlikte peşin fiyatına 3 taksit ile veriyorlar ama şuan stok yok gözüküyor. Biraz beklerseniz MatePad Air, gerek IPS ekranı gerek SD888 işlemcisi gerek yanında hediye gelen 6000-7000 liralık aksesuarları ile oldukça tatmin edici bir deneyim sunacaktır.
Yok dersenizde S9FE ya da Poco pad pro alabilirsiniz.
İPad 9'da iyidir ama eskidi artık, sırf Apple diye eski cihazların izinden gitmeye de gerek yok.

Eyvallah abi kararımı verdim. Huawei sitesinde indirim kovalayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…