Okul için VPN önerisi

Ücretsiz olarak ProtonVPN.

MEB ağında arkadaşların dedikleri çalışmıyor.

1- Psiphon, çalışıyor ama aşırı yavaş ücretsiz çözüm istiyorsan. (Web gezintisi, Video izeme gibi şeyler için yeterli ama indirme yaparsan çok yavaş kanser olursun.)
2- Kaspersky VPN, günlük 200 MB ücretsiz, para veririm diyorsan hem güvenli hemde hızlı.

MEB ağında arkadaşların dedikleri çalışmıyor.

1- Psiphon, çalışıyor ama aşırı yavaş ücretsiz çözüm istiyorsan. (Web gezintisi, Video izeme gibi şeyler için yeterli ama indirme yaparsan çok yavaş kanser olursun.)
2- Kaspersky VPN, günlük 200 MB ücretsiz, para veririm diyorsan hem güvenli hemde hızlı.
Arkadaş yüksek ihtimalle ücretsiz arıyor. Kaspersky VPN kullanamaz. Günlük 200 MB en ufak işe yetmez.

Arkadaş yüksek ihtimalle ücretsiz arıyor. Kaspersky VPN kullanamaz. Günlük 200 MB en ufak işe yetmez.
Aylık 34, senelik 270 lira bence bedava internet sömürmek ve güvenlik amaçlı çok iyi bir fiyatı var ben senelik olanını kullanıyorum.
Ücetsiz olarak denemedim ama PDA net belki işe yarayabilir.
Telefondan MEB ağına girip PDA net ile telefondan bilgisayara internete aktarabilirse burada internet sağlayıcı telefonmuş gibi davranacak. İşe yaramazsa bile telefondan işe yarayan bir yöntem ile bu şekilde o interneti bilgisayarına aktarabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı