Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #1 Kendi okulum için JavaScript ile site yazmayı planlıyorum. Benim için yapmam gereken şeyleri anlanabilecek bir şekilde anlatabilir misiniz? Domain için edu.tr iyi olur diye düşündüm. Mesela domaini nereden alayım server, nereden yapacağım faso fiso.
Kendi okulum için JavaScript ile site yazmayı planlıyorum. Benim için yapmam gereken şeyleri anlanabilecek bir şekilde anlatabilir misiniz? Domain için edu.tr iyi olur diye düşündüm. Mesela domaini nereden alayım server, nereden yapacağım faso fiso.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #2 Hocam Infinity Free var oradan domain host alabilirsiniz.
3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 25 Eylül 2022 #3 Domaini ve hostingi hostinger'den alabilirsin.
AppImage Decapat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 261 Çözümler 5 25 Eylül 2022 #4 Şahıs olarak, edu.tr domain alamıyorsunuz diye biliyorum. Yeni düzenleme ile değişmiş olabilir ama sanmıyorum.
Şahıs olarak, edu.tr domain alamıyorsunuz diye biliyorum. Yeni düzenleme ile değişmiş olabilir ama sanmıyorum.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #5 Eee arkadaşlar domain dışında hangi programdan yazacağım hakkında ve server işini nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misiniz?
Eee arkadaşlar domain dışında hangi programdan yazacağım hakkında ve server işini nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misiniz?
3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 25 Eylül 2022 #6 Hikaru Nakamura dedi: Eee arkadaşlar domain dışında hangi programdan yazacağım hakkında ve server işini nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Wordpress?
Hikaru Nakamura dedi: Eee arkadaşlar domain dışında hangi programdan yazacağım hakkında ve server işini nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Wordpress?
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #7 AppImage dedi: Şahıs olarak, edu.tr domain alamıyorsunuz diye biliyorum. Yeni düzenleme ile değişmiş olabilir ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sizce hangi domain daha doğru olur?
AppImage dedi: Şahıs olarak, edu.tr domain alamıyorsunuz diye biliyorum. Yeni düzenleme ile değişmiş olabilir ama sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sizce hangi domain daha doğru olur?
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 25 Eylül 2022 #8 Hazır olmasın kendim yazayım istiyorsanız HTML ve CSS' de öğrenmeniz gerekiyor.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #9 NRVS dedi: Hazır olmasın kendim yazayım istiyorsanız HTML ve CSS' de öğrenmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... HTML'ı biliyorum ancak CSS'i bilmiyorum JavaScript'in kursunu daha yeni bitirdim.
NRVS dedi: Hazır olmasın kendim yazayım istiyorsanız HTML ve CSS' de öğrenmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... HTML'ı biliyorum ancak CSS'i bilmiyorum JavaScript'in kursunu daha yeni bitirdim.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 25 Eylül 2022 #10 CSS öğrenirsiniz, bana göre basit bir dil. Hikaru Nakamura dedi: HTML'ı biliyorum ancak CSS'i bilmiyorum JavaScript'in kursunu daha yeni bitirdim. Genişletmek için tıkla...
CSS öğrenirsiniz, bana göre basit bir dil. Hikaru Nakamura dedi: HTML'ı biliyorum ancak CSS'i bilmiyorum JavaScript'in kursunu daha yeni bitirdim. Genişletmek için tıkla...