Okul internetinde 50/50 hız çıktı

İyi akşamlar, her gün daha iyiye, daha çok kişiye ulaşabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz Bizi yalnız bırakmadığınız müddetçe daha da büyüyeceğiz
Gereken desteği sağlayacağız. Yeter ki yıllarca şu hızı bize çok görüp bir de hizmet yapıyoruz diye övünen İSS'lerin pabucu dama atılsın. Üstümüze düşen her şeyi yapmaya hazırız. Diğer Sosyal üyelerinin de aynı şekilde düşündüğünü düşünüyorum.

Bizim okulda 300/300 hızında. Bu internetleri genelde ev kullanıcılarına sunmuyorlar. Bunlar kurumsal internetlerdir. Muhtemelen okulumuzun interneti 1 Gbps hızındadır da ben araya giren ufak engeller yüzünden alamıyorum o hızları. Geçen hafta da WiFi6 dağıtıcılar koydular. Daha iyi oldu internet.

Ha ayrıca Türk Telekom hazretleri geçen sene falan "türkler yavaş internet seviyor" savunmasını da yapmışlardı. Simetrik internet olamasa da bile yüksek upload değerlerini VDSL aracılığıyla da sağlayabilirler ama vermiyorlar bilerek.

Bizim okulun interneti de 75/50 di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…