Okul internetini kullanırken bilgisayar hiçbir şeye girmiyor

boreas37

Decapat
Okul pansiyonunda kalıyorum ve mobil verim bana yetmiyor, sınıflara inip akıllı tahtaların internet kablosunu bilgisayarıma bağlayabiliyorum ama bu sefer de bilgisayar hiçbir şeye girmiyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa da bir ülke VPN'i kullanabilirsin. Direkt Opera browser içinden dene istersen.

Meb sertifikası yükleyeceksiniz bilgisayarınıza.

sertifika.meb.gov.tr

adresine giriş yaparak oradaki yönlendirmeler ile sertifikayı yükleyebilirsiniz.

Bilgisayar linux, bir türlü vpn kuramadım ama sınıftakilerin de önerisi ile opera deneyeceğim.

Meb sertifikası yükleyeceksiniz bilgisayarınıza.

sertifika.meb.gov.tr

adresine giriş yaparak oradaki yönlendirmeler ile sertifikayı yükleyebilirsiniz.
Hocam bunun ilerde bir sıkıntısı olur mu günlük kullanıma geçtiğimde, veya hangi sitelere girmemi engeller.

@boreas37 MEB İnternetini kullanırken MEB'in yasakladığı sitelere giremezsiniz. Kendi internetinizi kullanirken bir problem yaratmaz. İstediğiniz zaman da kaldırabilirsiniz.

@boreas37 MEB İnternetini kullanırken MEB'in yasakladığı sitelere giremezsiniz. Kendi internetinizi kullanirken bir problem yaratmaz. İstediğiniz zaman da kaldırabilirsiniz.
Telefonuma kursam bu sertifikayı nasıl olur hocam, pansiyonda etüt odasında bir modem var ama 1 metre mesafeden çıkınca kullanılmıyor(bu soruna bir çözümünüz varsa çok hoş olur) telefonda da yine kendi internetimle her siteye girip meb internetiyle kısıtlanır mıyım?

@boreas37 bu sertifikayı kendi telefonuma kurmuştum ve kendi internetimi kullanırken bir problem olmamıştı istediğim sitelere girebiliyordum. Siz de muhtemelen sıkıntı yaşamazsınız. Sıkıntı yaşarsanız zaten telefonunuzdan da silebilirsiniz.

Bağlantı kopması ile ilgili olan sorununuz modemden ya da access pointten kaynaklı olabilir. Onunla ilgili bir çözümüm yok maalesef.

Ekleme: MEB İnterneti sertifika kursanız bile telefondaki aplikasyonları kullanmada sorun çıkarabiliyor. Bunu da göz önünde bulundurun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı