Okul itiraf WhatsApp grubuna katılmak sorun teşkil eder mi?

pelested

Decapat
Arkadaşlar kazandığım üniversitenin itiraf sayfası var ve WhatsApp grubu kurmuşlar fakat güvenemiyorum sizce girsem sıkıntı yaşanır mı? Daha önce bu olaylar yüzünden gözaltına alınan öğrenciler haberini duymuştum. Fakat okulun kendi sayfası 18k takipçiye sahipken bu sayfa 18.5k takipçiye sahip. Ve paylaşımları hayvan sahiplendirme, oda arkadaşı arayan insanlar vesaire ile dolu sapkın bir şey görmedim. Düşünceleriniz nelerdir?

Eğer bir yönetim görevlisi bu gruba girer ve hepinizi teker teker ifşa ederse işiniz zor olur. Ayriyeten okulda mimlenme ihtimaliniz yüksek ve yüksek ihtimal disiplin kuruluna sevk edilirsiniz. Sonrasını ben bilemiyorum onların bileceği iş.

Arkadaşlar kazandığım üniversitenin itiraf sayfası var ve WhatsApp grubu kurmuşlar fakat güvenemiyorum sizce girsem sıkıntı yaşanır mı? Daha önce bu olaylar yüzünden gözaltına alınan öğrenciler haberini duymuştum. Fakat okulun kendi sayfası 18k takipçiye sahipken bu sayfa 18.5k takipçiye sahip. Ve paylaşımları hayvan sahiplendirme, oda arkadaşı arayan insanlar vesaire ile dolu sapkın bir şey görmedim. Düşünceleriniz nelerdir?
Sapkin olan sey neymis?

Sapkin olan sey neymis?
Kız, erkek arayan insanlardan bahsettim hocam.

Lüzumsuz gruplar. Girmek sana bir şey kazandırmaz.
Eğer bir yönetim görevlisi bu gruba girer ve hepinizi teker teker ifşa ederse işiniz zor olur. Ayriyeten okulda mimlenme ihtimaliniz yüksek ve yüksek ihtimal disiplin kuruluna sevk edilirsiniz. Sonrasını ben bilemiyorum onların bileceği iş.
Sağolun dostlar.

Hocam bence girmeyin. Ben de girmeyeceğim. Fakat herkes o gruplardan sosyalleşir arkadaşsız kalırım korkusu var.

Ben de ortaokuldayım böyle bir sayfa var instagramda bizim okulumuzun.İlla giriyor bir öğretmen.Bizim öğretmen çocuklarını almıyorlardı.Bir hoca fake hesap açtı benim çocuğumu almadılar diye.Okulun altı üstüne geldi.İtiraflar küfürlü hocalara hakaretler müdüre kel demeler falan ortalık karıştı.O yüzden girmeyin.

Orada dönen muhabbet yüksek ihtimal şu şununla birlikte olmuş. Şu hamile kalmış tarzında lüzümsuz zaman kaybı bir grup muhabbeti olacaktır. Sosyalleşeceğine kendini geri çekmiş olursun buraya katılarak. Şahsen konuştuğum kişinin okulun itiraf grubunda yer aldığını görsem ilişkimi keserdim. Boş insan işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı