HeisenberG_g
Hectopat
Arkadaşlar bu sene 12. sınfım ve hafız olarak açığa geçeceğim. Sonuç olarak burası Türkiye, 12. sınıf başlamadan başka bir yönetmelik gelebilir. Sorum başlıktaki gibi.
Geçilmez çünkü açık öğretim kapalı öğretimden daha zor ama sana göre hangisi daha kolaysa onu seçebilirsin.
Açık öğretim ile örgün eğitim müfredatları aynıdır yani aralarında fark bulunmamaktadır. Açık öğretimde sınavlar E-sınav şeklinde* ya da yüz yüze okullarda 3 oturum şeklinde gerçekleştirilir. Bu açıdan da baktığımızda daha zor açıklaması yanlış.Geçilmez çünkü açık öğretim kapalı öğretimden daha zor ama sana göre hangisi daha kolaysa onu seçebilirsin.
Açık öğretim ile örgün eğitim müfredatları aynıdır yani aralarında fark bulunmamaktadır. Açık öğretimde sınavlar e-sınav şeklinde* ya da yüz yüze okullarda 3 oturum şeklinde gerçekleştirilir. Bu açıdan da baktığımızda daha zor açıklaması yanlış.
*E-sınav yalnızca 9 ve daha az sayıda ders seçenler için tercihe bağlı sunulmaktadır.
Bu genelgedeki geçiş şartlarını taşıyorsanız önümüzdeki 2024-25 eğitim öğretim sezonu 1. dönem için ilk kaydınızı oluşturabilirsiniz.Şu an geçebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.