Okul kaydı nasıl yapılır?

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar selamünaleyküm. Ben 9. sınıfa yeni geçtim. Ve bu hafta 9. sınıflar için liseye hazırlanma (alışmak) için okullar açılıyormuş. Ben gitmeyeceğim. Yarın gitsem okul kaydı yaptırabilir miyim?

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar selamünaleyküm. Ben 9. sınıfa yeni geçtim. Ve bu hafta 9. sınıflar için liseye hazırlanma (alışmak) için okullar açılıyormuş. Ben gitmeyeceğim. Yarın gitsem okul kaydı yaptırabilir miyim?

Nasıl yani hala bir liseye nakil yaptırmadın mı?

Otomatik kayıt oluyor genelde. Gittiğinde 1-2 form dolduruyorsun. Okuldan okula değişiyor.

Hocam okul kayıtları otomatik oluyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Ama giderseniz okula eksik bilgilerinizi falan alabiliyorlar.

Lise kazandım ben. Sadece herhangi bir şey için olula gitmedim.

Ee sıkıntı yok o zaman okula gidip 1-2 bilgi alabilirsin sonrası 11 Eylül günü herkes gibi okula gideceksin ama okul öncesi kaynaşma programına katılmak zorunlu değil yine de gitmeni öneririm 1 hafta sonra okula gidip herkes birbirini tanır iken senin onları tanımaman okuldaki sosyal hayatını etkileyebilir.

Ee sıkıntı yok o zaman okula gidip 1-2 bilgi alabilirsin sonrası 11 Eylül günü herkes gibi okula gideceksin ama okul öncesi kaynaşma programına katılmak zorunlu değil yine de gitmeni öneririm 1 hafta sonra okula gidip herkes birbirini tanır iken senin onları tanımaman okuldaki sosyal hayatını etkileyebilir.
Kanka ben sınıfımı nasıl öğrenirim? Şube olarak. e-Okul VBS de numaramı bile girmişler fakat nasıl öğrenirim şube mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı