Okul kayıt dönemi kaçırılırsa ne olur?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar okulun sitesine hiç bakmadım. Sitede altta tarih verip bu tarihten sonraki kayıtları kabul etmeyeceğiz demişler. Pazartesi günü kayıt yaptırmaya gidecektik normalde. Son tarih dün gösteriyor. Şimdi gitsek kayıdımı yapmayacaklar mı?

Liseye gideceğim.

Gideceğin yer köklü bir lise değilse sorun olmaz yarın pazar olduğu için gidemezsin en iyisi şimdi sitesinde iletişim adresleri varsa onlarla konuşmak ama yine de sorun olacağını düşünmüyorum pazartesi yaptırabilirsiniz zaten eğer fen lisesine gitmiyorsanız kayıt dönemi bitse bile illahi boş yer kalmış oluyor o zaman kaydolursunuz.

Gideceğin yer köklü bir lise değilse sorun olmaz yarın pazar olduğu için gidemezsin en iyisi şimdi sitesinde iletişim adresleri varsa onlarla konuşmak ama yine de sorun olacağını düşünmüyorum pazartesi yaptırabilirsiniz zaten eğer fen lisesine gitmiyorsanız kayıt dönemi bitse bile illahi boş yer kalmış oluyor o zaman kaydolursunuz.

Kral zaten sınıflar falan belli olmuş liste var direk ismim orada yazıyor. Okulda normal OBP ile girilen Anadolu lisesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı