Whileen Decapat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Anadolu lisesindeyim. Yaklaşık 2 hafta önce kuluptekileri toplantı için çağırmışlardı ve gitmedim. Gidenlere imza artırmışlar. Sınıf öğretmenimiz katılmazsanız sosyal sorumluluktan dolayı sınıfta kalırsınız dedi. Sizce sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
Anadolu lisesindeyim. Yaklaşık 2 hafta önce kuluptekileri toplantı için çağırmışlardı ve gitmedim. Gidenlere imza artırmışlar. Sınıf öğretmenimiz katılmazsanız sosyal sorumluluktan dolayı sınıfta kalırsınız dedi. Sizce sıkıntı olur mu?
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #2 Bizim zamanımızda kulüpler ciddiye bile alınmazdı, şimdilerde nasıldır bilmiyorum ama göz korkutma amaçlıdır bence. Artı 0 Eksi
Bizim zamanımızda kulüpler ciddiye bile alınmazdı, şimdilerde nasıldır bilmiyorum ama göz korkutma amaçlıdır bence.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 16 Mart 2024 #3 Hayir, sacma sapan seyler. Kalmazsin. Artı 0 Eksi