psonmez Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Merhaba, Doğa Koleji'nde okuyorum. Okul epostam ile Google giriş yapmak istiyorum ama okul e-posta şifremi bilmiyorum, ne yapabilirim?
Merhaba, Doğa Koleji'nde okuyorum. Okul epostam ile Google giriş yapmak istiyorum ama okul e-posta şifremi bilmiyorum, ne yapabilirim?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Ekim 2020 #2 E-Posta ve şifreyi almanız gerek. Kullandıkları servis SMTP'mi Gsuite falan mı?
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 8 Ekim 2020 #3 Burada konu açmak yerine Doğa Koleji ile iletişime geçseniz nasıl olur?
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 8 Ekim 2020 #4 psonmez dedi: Merhaba, Doğa Koleji'nde okuyorum. Okul epostam ile Google giriş yapmak istiyorum ama okul e-posta şifremi bilmiyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir müdür yardımcı dan E-Posta'nı alabilirsin veya şifresini.
psonmez dedi: Merhaba, Doğa Koleji'nde okuyorum. Okul epostam ile Google giriş yapmak istiyorum ama okul e-posta şifremi bilmiyorum, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir müdür yardımcı dan E-Posta'nı alabilirsin veya şifresini.
psonmez Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #5 die dedi: E-Posta ve şifreyi almanız gerek. Kullandıkları servis SMTP'mi Gsuite falan mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani??
die dedi: E-Posta ve şifreyi almanız gerek. Kullandıkları servis SMTP'mi Gsuite falan mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani??
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 8 Ekim 2020 #6 Dostum Doğa öğrencilere mail vermiyor profilinde yazan mailler rastgele oluşturulmuş çalışmayan mailler.
Dostum Doğa öğrencilere mail vermiyor profilinde yazan mailler rastgele oluşturulmuş çalışmayan mailler.
psonmez Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #7 321147 dedi: Herhangi bir müdür yardımcıdan e-posta'nı alabilirsin veya şifresini. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim... zaboomafoo dedi: Dostum Doğa öğrencilere mail vermiyor profilinde yazan mailler rastgele oluşturulmuş çalışmayan mailler. Genişletmek için tıkla... Bu imkansız.
321147 dedi: Herhangi bir müdür yardımcıdan e-posta'nı alabilirsin veya şifresini. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim... zaboomafoo dedi: Dostum Doğa öğrencilere mail vermiyor profilinde yazan mailler rastgele oluşturulmuş çalışmayan mailler. Genişletmek için tıkla... Bu imkansız.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2020 #8 psonmez dedi: Bunu deneyeceğim... Bu imkansız. Genişletmek için tıkla... Okulunda IT birimi olmalı. Orasıyla görüşüp şifreni sıfırlamanı isteyebilirsin.
psonmez dedi: Bunu deneyeceğim... Bu imkansız. Genişletmek için tıkla... Okulunda IT birimi olmalı. Orasıyla görüşüp şifreni sıfırlamanı isteyebilirsin.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 8 Ekim 2020 #9 psonmez dedi: Bunu deneyeceğim... Bu imkansız. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın?
psonmez Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #10 zaboomafoo dedi: Kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... (Bunu sadece kardeşim okul mailini kullanmak istediği için yapıyorum) 3
zaboomafoo dedi: Kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... (Bunu sadece kardeşim okul mailini kullanmak istediği için yapıyorum) 3