Okul mu önemli bölmü mü?

yato00

Hectopat
Daha fazla  
İzmir yaşar üniversite uluslararsı ilişkiler mi İstanbul Fenerbahçe üniversite de YBS okumak mı sizce?
İkisi de İngilizce bölüm ve bursluyum.

Fenerbahçe Üniversitesi YBS daha iyi. Arkadaşım yaşar uluslarası ilişkilere gitti memnun değil.

Bende yaşarda bu bölümde hazırlıktaydım kendi içimde düşündüm taşındım yıl boyunca önü açık bir bölüm değil gibi geldi o yüzden yatay geçiş başvurusu yaptım işte ama okul ve istanbul tereddüt ettirdi biraz

Okul önemlidir. Kötü bir üniversitenin sana bölümün hakkında sunabileceği içerik az ya da hiç olmuyor. İyi bir üniversite daha çok imkan sunar. Kendimden biliyorum.

İkisi de önemlidir. O yüzden, iyi bir üniversitenin, iyi bir bölümünü düşünmek daha faydalı olacaktır.

Bende yaşarda bu bölümde hazırlıktaydım kendi içimde düşündüm taşındım yıl boyunca önü açık bir bölüm değil gibi geldi o yüzden yatay geçiş başvurusu yaptım işte ama okul ve İstanbul tereddüt ettirdi biraz.

Evet. Uluslarası ilişkiler bana göre sadece Boğaziçi. ODTÜ gibi okullarda okunmalı böyle yapmanız sizin için daha doğru gibi hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı