Okul ne için vardır?

Yıllarca bahsedilen şey, her zaman var olan sorun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@LEGEND.35 okulda seni tost yapıp yiyorlar mı sanki nefret ediyorsun tamam sabah kalkmak çok zor iş ama sırf öğretmenlerimi görmek için bile giderim

Ne için gidersen o olursun. Görüyorum ki ortalaması 50 altı olan arkadaşlar okulun lüzumsuz olduğunu söylüyor.

Ortalamam 85-90 arasiydi şu ana kadar bana bir şey katmadi zaman kaybı aksine beni daha çok sinirli yaptı.
@LEGEND.35 okulda seni tost yapıp yiyorlar mı sanki nefret ediyorsun tamam sabah kalkmak çok zor iş ama sırf öğretmenlerimi görmek için bile giderim

Öğretmenlerin hiçbirini de sevmezdim zaten iyi veya kötü olsun çok fena kin var artık.

@LEGEND.35 erken yaşta depresif hayatla tanışıp geleceğinde yaşayacaklarına zemin hazırlamak. Daha süt koktuğun yaşlarda stres denen kavramla tanışmasına aracıdır bir nevi. ( genellemedir bu benim için. Yoksa adam akıllı eğitim veren yerler cennettir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…