Okul ne için vardır?

@LEGEND.35 yarın okula gidiceğin için çok üzgünsün belli git oyun oyna bir şeyler ye keyfin yerine gelsin

Lise 2 10.sinifim.

İlgi çekmek için ne alaka anime fazla izlemiyorum güzel gözüktüğü için koydum okula gitmek dışında daha iyi bir hayat yasabilirdim.

İyi bir hayat gökten mi düşüyor? Baban zengin değilse, elinde sermayen yoksa, ticarete atılacak imkana sahip değilsen iyi bir hayat için okul okumak zorundasın. Bu demek değildir ki okul okusan dört dörtlük işin olacak. Olmayabilir. En azından elinde bir fırsat olur.

Olacağımız meslekle alakasız her şeyi okulda öğreniyoruz. Mesela ben avukat olacağım üslü sayıları ne yapayım?
@LEGEND.35 okulda seni tost yapıp yiyorlar mı sanki nefret ediyorsun tamam sabah kalkmak çok zor iş ama sırf öğretmenlerimi görmek için bile giderim

Ortaokulda ortalamam 85 ile 95 arası gidip geliyordu sen ne anlatıyorsun?

Okullar açıldığından beri şu konulardan çok var, ya kardeşim alt tarafı okula gidiyorsunuz savaşa çıkmıyorsunuz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…