Okul nöbetçiliği tam olarak ne oluyor?

Büyük ihtimal izin vermezler çünkü okulda müdür beni hiç sevmez zaten derslerim kötü diye. Abartmıyorum ciddiyim.

@tokiyo zaten abartıyorsunuz demedim yahu Sakin olun, onun dışında isterseniz bir şansınızı deneyin.

Ortaokulda iki kere nöbetçi oldum, öğretmenlere kağıt imazalayıp, duyuru felan yaparsın lisede ise 6 saat boyunca oturdum ve hiç birşey vermediler bizde telefon felan serbest ama yinede göstermemeye dikkat et önünde kitap olsun.

@tokiyo zaten abartıyorsunuz demedim yahu Sakin olun, onun dışında isterseniz bir şansınızı deneyin.
Nöbetçi olmak istiyorum fakat bu tür keyfi işleri yaptırırlarsa ne yapmalıyım? Hakkımı aramam gerekmez mi? Nöbetçi olmak istememin neden dersler boş geçiyor. Zaten okula dersler dışında faaliyetler olduğu için gidiyorum (arkadaşlar, ortam, futbol maçı...).

@tokiyo maalesef bir şey diyemezsiniz. Yapacak bir şey yok.

Yapmak istemezseniz, o gün okula gitmeyin.

@tokiyo rica ederiz. Bunu sorduğun için de disiplin cezası vermezler yahu Bu kadar korkmanızı gerektirecek bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…