Yarın nöbetçi öğrenci sırası bana geliyor. İşten kaçmak için değil ama gerçekten nöbetçi olmak istemiyorum. Zaten toplum içinde 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum bir de 9-10 tane sınıfa girip milletin önüne çıkmak işkence olur benim için. Bana verilecek diğer işlerden konu açmıyorum çünkü bana pek de dert değil zaten. Bir de pazartesi günü olduğu için istiklal marşında bayrak tutma görevide var. Lafın kısası nöbet işinden nasıl kaytarabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bir şey olmaz bizde nöbetçi olduk.
İstiklal marşında bayrak tuttuk çok kasmayın kendinizi dersinizi böldüğüm için özür dilerim sınıf defterini alabilir miyim? Diyeceksiniz bu kadar.
Hocam bir şey olmaz bizde nöbetçi olduk.
İstiklal marşında bayrak tuttuk çok kasmayın kendinizi dersinizi böldüğüm için özür dilerim sınıf defterini alabilir miyim? Diyeceksiniz bu kadar.
Hocam çok abartıyorsunuz geçen sene 11. sınıftım ve nöbetçi oldum hayatımda 2. sefer gayet keyifliydi Deadpool 2 filmini izlemiştim bir yandan da çok dert etmişsiniz bunu
Umarım hayatınızdaki tek sorununuz bu olur.
Hocam çok abartıyorsunuz geçen sene 11. sınıftım ve nöbetçi oldum hayatımda 2. sefer gayet keyifliydi Deadpool 2 filmini izlemiştim bir yandan da çok dert etmişsiniz bunu
Umarım hayatınızdaki tek sorununuz bu olur.
Hocam bence yapın gitsin, 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum diyorsunuz hayatınız boyunca böyle mi devam etçeksiniz? Gelecekte hayat sizin için çok zor olacak böyle utangaç olursanız. Kendinizi şimdiden hazırlayın.
Senede eğer okul kalabalık ise 1 değilse de 2 kez olan bir şey zaten. Alt tarafı 6-7 saat dayanacaksınız. Çat pat yollamıyorlar zaten sınıflara. Kimse de nöbetçiyle dalga geçme işinde değil.
Hayatta eninde sonunda topluluğa konuşman gerekecek ki kaldı ki defter mi alcaksın artık ne yapacaksın zor bir iş değil, sadece konfor alanından çıkmaya korkuyorsun.
Senede eğer okul kalabalık ise 1 değilse de 2 kez olan bir şey zaten. Alt tarafı 6-7 saat dayanacaksınız. Çat pat yollamıyorlar zaten sınıflara. Kimse de nöbetçiyle dalga geçme işinde değil.