Okul nöbetçisi olmak istemiyorum

Hocam bir şey olmaz bizde nöbetçi olduk.
İstiklal marşında bayrak tuttuk çok kasmayın kendinizi dersinizi böldüğüm için özür dilerim sınıf defterini alabilir miyim? Diyeceksiniz bu kadar.

Hocam bir şey olmaz bizde nöbetçi olduk.
İstiklal marşında bayrak tuttuk çok kasmayın kendinizi dersinizi böldüğüm için özür dilerim sınıf defterini alabilir miyim? Diyeceksiniz bu kadar.
Kafada çok basit gibi duruyor. Umarım öyle olur.

Gerçekten hiç yapmak istemiyorsan yarın gitmeyebilirsin en kötü ihtimal salı günü yaparsın bayrak tutma töreninden kurtulursun.
Devamsızlığımı harcamak istemiyorum ama duruma göre deneyebilirim.

Kafada çok basit gibi duruyor. Umarım öyle olur.

Hocam çok abartıyorsunuz geçen sene 11. sınıftım ve nöbetçi oldum hayatımda 2. sefer gayet keyifliydi Deadpool 2 filmini izlemiştim bir yandan da çok dert etmişsiniz bunu
Umarım hayatınızdaki tek sorununuz bu olur.

Umarım.

Hocam bence yapın gitsin, 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum diyorsunuz hayatınız boyunca böyle mi devam etçeksiniz? Gelecekte hayat sizin için çok zor olacak böyle utangaç olursanız. Kendinizi şimdiden hazırlayın.

Senede eğer okul kalabalık ise 1 değilse de 2 kez olan bir şey zaten. Alt tarafı 6-7 saat dayanacaksınız. Çat pat yollamıyorlar zaten sınıflara. Kimse de nöbetçiyle dalga geçme işinde değil.

Hayatta eninde sonunda topluluğa konuşman gerekecek ki kaldı ki defter mi alcaksın artık ne yapacaksın zor bir iş değil, sadece konfor alanından çıkmaya korkuyorsun.

Senede eğer okul kalabalık ise 1 değilse de 2 kez olan bir şey zaten. Alt tarafı 6-7 saat dayanacaksınız. Çat pat yollamıyorlar zaten sınıflara. Kimse de nöbetçiyle dalga geçme işinde değil.
Umarım değillerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…