neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 26 Temmuz 2023 #1 Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi?
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 26 Temmuz 2023 #2 neqetria dedi: Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... E okul vbs indir mağazadan.
neqetria dedi: Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... E okul vbs indir mağazadan.
Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 neqetria dedi: Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... Daha belirlenmemiştir, ama velinizin e-Devlet hesabından öğrenebilirsiniz.
neqetria dedi: Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... Daha belirlenmemiştir, ama velinizin e-Devlet hesabından öğrenebilirsiniz.
K kimsh Picopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 neqetria dedi: Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... E devleten gözüküyor.
neqetria dedi: Liseye geçtim. e-Okul'a girmek için numara lazım ama numaramı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Velim e-Devlet'ten bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... E devleten gözüküyor.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 750 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 EBA hesabını hatırlıyorsan oradan da bakabilirsin.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.597 Makaleler 2 Çözümler 35 26 Temmuz 2023 #6 Do6uk4n dedi: E okul vbs indir mağazadan. Genişletmek için tıkla... Oraya girerken okul no istiyor. Gorkemm.jk dedi: EBA hesabını hatırlıyorsan oradan da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım? EBA'ya girdim şimdi ama okulum kısmında eski okulum yazıyor.
Do6uk4n dedi: E okul vbs indir mağazadan. Genişletmek için tıkla... Oraya girerken okul no istiyor. Gorkemm.jk dedi: EBA hesabını hatırlıyorsan oradan da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım? EBA'ya girdim şimdi ama okulum kısmında eski okulum yazıyor.
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 26 Temmuz 2023 #7 Acı Rakı dedi: Daha belirlenmemiştir, ama velinizin e-Devlet hesabından öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır belirlendi Veli’nin e devletinden öğrenci belgesi yazıp aratınca ulaşılıyor
Acı Rakı dedi: Daha belirlenmemiştir, ama velinizin e-Devlet hesabından öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır belirlendi Veli’nin e devletinden öğrenci belgesi yazıp aratınca ulaşılıyor