Vero Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar, 9. Sınıfa geçtim fakat okul numaramı bilmiyorum ve bundan dolayı E-Okul'a giremiyorum. Nasıl öğreneceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021
Arkadaşlar, 9. Sınıfa geçtim fakat okul numaramı bilmiyorum ve bundan dolayı E-Okul'a giremiyorum. Nasıl öğreneceğim?
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 4 Eylül 2021 #2 Vero dedi: Arkadaşlar, 9. Sınıfa geçtim fakat okul numaramı bilmiyorum ve bundan dolayı E-Okul'a giremiyorum. Nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Okula giderek veya okulunu arayarak öğrenebilirsin.
Vero dedi: Arkadaşlar, 9. Sınıfa geçtim fakat okul numaramı bilmiyorum ve bundan dolayı E-Okul'a giremiyorum. Nasıl öğreneceğim? Genişletmek için tıkla... Okula giderek veya okulunu arayarak öğrenebilirsin.
Vero Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #3 E - Devlet üzerinden öğrendim. Teşekkürler.