BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 2 Ocak 2022 #1 Öğretmenim e-okula girmeyi deniyor okul numarasını unutmuş. Nereden öğrenebilir? (Eski okul notları için)
Öğretmenim e-okula girmeyi deniyor okul numarasını unutmuş. Nereden öğrenebilir? (Eski okul notları için)
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.570 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Ocak 2022 #2 Müdür yardımcısına söylersen o sana verir.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 Öğretmen niye kendi notlarına baksın ki bir de büyük ihtimal sistemden de silinmiştir zaten. KingStannis dedi: Müdür yardımcısına söylersen o sana verir. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla öğretmeni kendi notlarına bakacak.
Öğretmen niye kendi notlarına baksın ki bir de büyük ihtimal sistemden de silinmiştir zaten. KingStannis dedi: Müdür yardımcısına söylersen o sana verir. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla öğretmeni kendi notlarına bakacak.
gumush Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #4 Sınıf defterine bak.
BurakU24 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 2 Ocak 2022 #5 KingStannis dedi: Müdür yardımcısına söylersen o sana verir. Genişletmek için tıkla... Ben değil öğretmenim eski notlarına bakmak istedi.
KingStannis dedi: Müdür yardımcısına söylersen o sana verir. Genişletmek için tıkla... Ben değil öğretmenim eski notlarına bakmak istedi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #6 BurakU24 dedi: Öğretmenim e-okula girmeyi deniyor okul numarasını unutmuş. Nereden öğrenebilir? (Eski okul notları için) Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten öğrenebilir eğer hala sistemde duruyorsa.
BurakU24 dedi: Öğretmenim e-okula girmeyi deniyor okul numarasını unutmuş. Nereden öğrenebilir? (Eski okul notları için) Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten öğrenebilir eğer hala sistemde duruyorsa.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 2 Ocak 2022 #7 Umut Nas dedi: Öğretmen niye kendi notlarına baksın ki bir de büyük ihtimal sistemden de silinmiştir zaten. Anladığım kadarıyla öğretmeni kendi notlarına bakacak. Genişletmek için tıkla... Bende öyle anladım. Öyleyse yine de müdür yardımcısı verebilir zaten.
Umut Nas dedi: Öğretmen niye kendi notlarına baksın ki bir de büyük ihtimal sistemden de silinmiştir zaten. Anladığım kadarıyla öğretmeni kendi notlarına bakacak. Genişletmek için tıkla... Bende öyle anladım. Öyleyse yine de müdür yardımcısı verebilir zaten.