FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Eylül 2023 #11 mtgx01 dedi: Okul okumak mi sanayide çalışıp usta olmak mi? Genişletmek için tıkla... Akademik zekanız çok düşükse sanayi daha mantıklı.
mtgx01 dedi: Okul okumak mi sanayide çalışıp usta olmak mi? Genişletmek için tıkla... Akademik zekanız çok düşükse sanayi daha mantıklı.
6 680516 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 133 17 Eylül 2023 #12 R.B.D dedi: En güzeli hiç bir şey yapmayıp oturmak ve bir yerden para gelmesini ummak hocam. Üstelik bedava ve yorumluyorsunuz. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Sanırım en mantıklısı bu hocamın dediği. İyi günler.
R.B.D dedi: En güzeli hiç bir şey yapmayıp oturmak ve bir yerden para gelmesini ummak hocam. Üstelik bedava ve yorumluyorsunuz. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Sanırım en mantıklısı bu hocamın dediği. İyi günler.
dSypln Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #13 Sizin gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın. Nasıl rahat olacaksanız
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #14 Okulun eğitimin iyiyse gitme tam tersiyse dersen ya ben yapamıyorum falan filan git ama sonra çok zormuş falan deyip pişman olma.
Okulun eğitimin iyiyse gitme tam tersiyse dersen ya ben yapamıyorum falan filan git ama sonra çok zormuş falan deyip pişman olma.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Eylül 2023 #15 Hangisini seveceksen onu yap. Bana sorarsan sanayi derim.
M mtgx01 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #16 GOATKEEPER dedi: Okulun eğitimin iyiyse gitme tam tersiyse dersen ya ben yapamıyorum falan filan git ama sonra çok zormuş falan deyip pişman olma. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum dersleri ama hocalar az tuhaf sınıf ortamı kötü gObelistan kralı dedi: Ne okuyorsun? Genişletmek için tıkla... Lisede akrabalarım üniversitesite oku diyor bende lisede ortam kötü bide sanayiye istekliydim
GOATKEEPER dedi: Okulun eğitimin iyiyse gitme tam tersiyse dersen ya ben yapamıyorum falan filan git ama sonra çok zormuş falan deyip pişman olma. Genişletmek için tıkla... Yapıyorum dersleri ama hocalar az tuhaf sınıf ortamı kötü gObelistan kralı dedi: Ne okuyorsun? Genişletmek için tıkla... Lisede akrabalarım üniversitesite oku diyor bende lisede ortam kötü bide sanayiye istekliydim