Okul parmak izi testi yapabilir mi?

Zwoixx

Hectopat
Daha fazla  
Okulda tuvalette bulunan sigara paketlerinde okul idaresi parmak izi testinde senin parmak izin çıktı dediğinde buna inanıyolar ve suçunu kabul edip hocalardan özür falan diliyorlar. Okulun böyle bir şey yapabileceğine inanmıyorum. Sizce okul sigara için parmak izi testi yaptırtabilir mi?

Okulda tuvalette bulunan sigara paketlerinde okul idaresi parmak izi testinde senin parmak izin çıktı dediğinde buna inanıyolar ve suçunu kabul edip hocalardan özür falan diliyorlar. Okulun böyle bir şey yapabileceğine inanmıyorum. Sizce okul sigara için parmak izi testi yaptırtabilir mi?
Eğer gerçekten paraya kıymak veya kafayı konuya çok takarlar ise yapabilirler. Ama bana kolpa gibi geldi

Yapamazlar, daha çok itiraf ettirmeye çalışıyorlar. Çoğu da kanmış gibi gözüküyor.

Evet biraz öyle😂

Eğer gerçekten paraya kıymak veya kafayı konuya çok takarlar ise yapabilirler. Ama bana kolpa gibi geldi.

Bencede kolpa.

:D tabii ki de hayır sadece polis ve askeriye parmak izini alabilir daha önceden hiç parmak izi vermediysen bunu da bilemezler.

Bende böyle düşüyorum.

Evet, biraz öyle. 😂

Nasıl korkutmuşlarsa iyi korkutmuşlar. :D Ben olsam CİMER'e A okulu, parmak izi yapabileceğini söylüyor. Bununla tehdit ediyorlar, bunu yapmaları yasal mı diye sorardım. O zaman okul uğraşırdı, siz uğraşmazdınız. Bir daha da böyle tehdit edemezlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı