Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 10 Şubat 2021 #1 Selamın aleyküm. Bulunduğum bölgedeki okul servisi durumunu nasıl öğrenebilirim? Köydeyim de. LGS var bu sene. Ona göre lise seçeceğim. Yatılı kalmak istemiyorum.
Selamın aleyküm. Bulunduğum bölgedeki okul servisi durumunu nasıl öğrenebilirim? Köydeyim de. LGS var bu sene. Ona göre lise seçeceğim. Yatılı kalmak istemiyorum.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 10 Şubat 2021 #2 Okuldan bilgi alabilirsiniz bizim okulun sitesinde yazıyordu.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.480 Makaleler 12 Çözümler 3 10 Şubat 2021 #3 Aynı bölgeye yakın oturan varsa servis çıkar genelde. En az 14-15 kişi olmasını ister tabi servisçiler.
Aynı bölgeye yakın oturan varsa servis çıkar genelde. En az 14-15 kişi olmasını ister tabi servisçiler.
Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 10 Şubat 2021 #4 AsLegolas dedi: Okuldan bilgi alabilirsiniz bizim okulun sitesinde yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye baktım. Bulamadım. Hatta sitenin sol üst köşesinde üçgen içinde ünlem olan sembol vardı. Camila dedi: Aynı bölgeye yakın oturan varsa servis çıkar genelde. En az 14-15 kişi olmasını ister tabi servisçiler. Genişletmek için tıkla... Hocam 15-14 kişi çıkmaz herhalde.
AsLegolas dedi: Okuldan bilgi alabilirsiniz bizim okulun sitesinde yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye baktım. Bulamadım. Hatta sitenin sol üst köşesinde üçgen içinde ünlem olan sembol vardı. Camila dedi: Aynı bölgeye yakın oturan varsa servis çıkar genelde. En az 14-15 kişi olmasını ister tabi servisçiler. Genişletmek için tıkla... Hocam 15-14 kişi çıkmaz herhalde.