Okul Şikayet Etmek

Roxor

Megapat
Daha fazla  
Okul sigara kokusundan geçilmiyor, tuvalete girince içmişten beter oluyoruz, denetim yok. Okulumu bu sebeplerden şikayet etmek istiyorum. Bu yıl müfettişte yollamadılar. Okulun yönetiminde bulunan şahıstan sürekli sözlü hakaret alıyorum.

İlce Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayet edebilirsiniz. Şahsen ettiğimde sonuç almıştım.

Ben gaza gelip MEB'in sitesine bi nevi ticket attım. Okul karıştı, az kalsın başım belaya giriyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gaza gelip mebin sitesine bi nevi ticket attım okul karıştı az kalsın başım belaya giriyordu

Ne oldu ? Ben her türlü bir şey yapacağım o kesinde. Ceza tehlikesi varsa anonim yapmak işime gelir.

Son düzenleme:
Çözüm buldunuz mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
MEB veya İL Milli Eğitim Müdürlüğü ' ne şikayet et. Ailen ile okula gidip durumu anlatman işe yarar belki. Veya aileleri toplayıp okula gidin. Bu işe yarar. Toplu bir şekilde MEB şikayet olabilir. Kolay gelsin.

Ailen ile okula gidip durumu anlatman işe yarar belki.

Veli toplantısın da çocuklarınıza söyleyin sigara içmesin demişler. Bize de gelip rica ediyorlar. Yönetim de iş yok. Okulun internetini kullandık diye yediğimiz atarı sigara içerken yakalananlar yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…