Okul stresi sorunsalı

Hocam zaten tatiller falan derken 160 gün falan katlanacaksın. Eski okulunda arkadaşın var mıydı?
Maalesef yoktu.

Stres yapıyorum ne demek hocam neyden stres yapıyorsun? Okulda stres yapacak ne var? Okuluna git dersini dinle köşede bir yerde sessiz sessiz otur yeri geldiğinde konuş bitir okulunu ben öyle yaptım en azından.
Haklısınız. Umarım yeni okulum da güzel günlerim, güzel arkadaşlarım olur.

Stres konusunda okulun rehberlik hocasına danışabilirsin en azından sana yardımcı olur ders konusunda ise arkadaşların dediği gibi fazla kasmana gerek eğer iyi bir üniversite hedefin yoksa notlarını iyi tutman dışında pek bir şey yapmana gerek yok okul haricinde arkadaşlarınla buluş bir yerlere git ya da bisiklet falan sür kafanı dağıt bunun dışında eğer bunlar işe yaramazsa ailenle konuşup uzman birisinden yardım alın.

Hocam eskiden okulun açılmasına 2 3 hafta kala hep stres oluyordum huzursuzlanıyordum moralim hep bozuktu ama mezun olduktan sonra şunu anladım o günler bir daha gelmiyor mezun olduktan sonra eminim ki sizde o günleri özleyeceksiniz.

Kesin konuşmak istemiyorum ama bence özlemem.

Stres konusunda bir şey yapamayız maalesef doktora görünmelisin. Okul açılıyor diye strese girme iş hayatında da aynı şeyi yapamazsın. Ama okulu eğlence haline getirecek şeyler yap, teneffüslerde test çöz, dersi dinle, arkadaşlarınla eğlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…