Okul turnuvası heyecanı

bosverismi

Centipat
Daha fazla  
Ben 9.sınıfa gidiyorum. Ve ikinci dönem başlangıcından bir iki hafta sonra okul turnuvası var. Ama ben daha bu zamandan çok stresliyim. Hata yaparım diye çok korkuyorum. Maçta heyecanlanıyorum. Dalga geçerler diye korkuyorum. Ne yapabilirim yardım edin?

Nickindeki ilk kelimeyi uygulayabilirsin. Umursama. Dalga geçen kişiler kendi eksikliklerinden veya kıskançlıklarından dolayı öyle şeyler yaparlar sana bir zararı olmaz sen olgun kal.

Nickindeki ilk kelimeyi uygulayabilirsin. Umursama. Dalga geçen kişiler kendi eksikliklerinden veya kıskançlıklarından dolayı öyle şeyler yaparlar sana bir zararı olmaz sen olgun kal.
Teşekkürler

11.sınıfım. Keşke bizim okulumuzda da sınıflar arasında turnuva olsa. En son 7.sınıftayken turnuvamız olmuştu ve sınıfım birinci olmuştu ve sınıfım birinci olduğu için sınıftaki erkeklerin hepsine madalya verilmişti. Ben defansta oynamıştım ve gerçekten çok eğlenceliydi. Okul turnuvası diyip geçiştirme, birinci olan sınıfa belki de ödül, madalya vb. bir şey verilir. Maçların olduğu günlerde; evde kahve iç, kuruyemiş ye. Bu turnuvalar gerçekten çok eğlenceli oluyor. Kendin hangi pozisyonda en iyi oynadığını düşünüyorsan, o pozisyonda oyna. Hangi pozisyonda oynayacağını belirleyemediysen, özelliklerini söyle yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…