Okul üniversite başvurusu için çağırdı

GoofBro

Kilopat
Selam arkadaşlar;

3 gün önce internetten kaydolup üniversitemi seçtim, ancak okul beni üniversite seçimi için okula gelmem için aileme mesaj attı. Ben şu an şehir dışındayım, bu mesajı dikkate alınır mı?

Üniversitemi seçtim demişsiniz.

Mesaj ile çağırdılarsa herkese aynı mesajı atmış olmaları çok muhtemel.
Doğru şekilde, kendi başınıza kayıt yaptığınızdan eminseniz sorun yok. Aradılarsa ben zaten kayıt yaptım diyebilirdiniz. O zaman sıkıntı olabilecek bir şey varsa söylerlerdi.

Üniversitemi seçtim demişsiniz.

Mesaj ile çağırdılarsa herkese aynı mesajı atmış olmaları çok muhtemel.
Doğru şekilde, kendi başınıza kayıt yaptığınızdan eminseniz sorun yok. Aradılarsa ben zaten kayıt yaptım diyebilirdiniz. O zaman sıkıntı olabilecek bir şey varsa söylerlerdi.
Sağ olun bilet fiyatlarına bakıyordum ben de :)

Yine de emin olun. Tekrar kontrol edin.

Ben liseye giderken ben hariç herkes müdür yardımcısının odasında webcam ile fotoğraf çekilip o şekilde kayıt oldu. Ben gitmediğim için tam duruma hakim değilim. Ben sonradan geç kayıt şeklinde ÖSYM binasında yine webcam ile ama daha profesyonel şekilde kayıt oldum. Evden olsa okulda o kadar olay yapmazlardı gibi geliyor. Ama bir yandan da pandemi döneminde evden kayıt imkanı sağlamış olmaları da mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı