Okul varken ek kazanç olarak ne yapılabilir?

CaptainSynex

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Okul okuyorum ve her zaman boş zamanım olmuyor. Güçlü bir bilgisayarım var fakat aklıma ne yapıp satabileceğim gelmiyor. İtemsatış vb. platformlarda oyun hesabı gibi şeyler satmayı düşündüm fakat nasıl yapılır bilmiyorum. Maddi durumum da pek iyi değil.

Sizin fikriniz veya öneriniz nedir? Yazları zaten amele olarak çalışıyorum, okul varken ek kazanç olarak ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazıları edit için para ödüyor bulursan öyle bir fırsat dene derim.

Onu da denedim fakat sürekli beğenmediğini söylüyor, ama editi alıp paylaşıyor. Gerçekten sinir bozucu. Logo yapıp satmak istedim, ancak onun da tutmayacağını düşünüyorum. Dolap'ta figür satıyorum; elimde Wonder Woman figürü var, biraz eski bir şey. Onu satmaya çalışıyorum. Atari var, onu da satıyorum. Al-sattan pek para kazanamadım, elimdekileri elden çıkarmaya çalışıyorum. Olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum. Letgo gibi platformlarda satmayı düşündüm, fakat görüntülenme oranı düşük oluyor. Elimde tertemiz bir bisiklet var, onu da satmak istiyorum, fakat bir ayda sadece 18 kişi bakıyor ve öylece kalıyor.

Onu da denedim fakat sürekli beğenmediğini söylüyor, ama editi alıp paylaşıyor. Gerçekten sinir bozucu. Logo yapıp satmak istedim, ancak onun da tutmayacağını düşünüyorum. Dolap'ta figür satıyorum; elimde Wonder Woman figürü var, biraz eski bir şey. Onu satmaya çalışıyorum. Atari var, onu da satıyorum. Al-sattan pek para kazanamadım, elimdekileri elden çıkarmaya çalışıyorum. Olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum. Letgo gibi platformlarda satmayı düşündüm, fakat görüntülenme oranı düşük oluyor. Elimde tertemiz bir bisiklet var, onu da satmak istiyorum, fakat bir ayda sadece 18 kişi bakıyor ve öylece kalıyor.

Aklıma bir çözüm gelmedi cidden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı