Okul ve oyun için laptop tavsiyesi

Bütçe
50.000-67.000

batuhan123z

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 50-67 bin arası. Hem okul için taşınılabilir hem de oyun ve performans sağlayabilecek bir bilgisayara ihtiyacım var. Bilgisayarın sade olması daha iyi olur RGB'ye gerek yok. Kafamdaki birkaç bilgisayarı eke ekledim fikir oluşması için, önerileriniz nelerdir? İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
OLED ekran uzun vadede sıkıntı çıkartabilir mi peki? Aynı zamanda ince olması ısınma sorunlarına neden olur mu? Ben çünkü bir kaç kişiden OLED ekranın çok yüksek ısılara çıktığını duymuştum aynı zamanda bilgisayarın da ince olmasıyla beraber toplam ısının ekrana zarar verebileceği potansiyeli barındırdığını düşünüyorum.

OLED ekran uzun vadede sıkıntı çıkartabilir mi peki? Aynı zamanda ince olması ısınma sorunlarına neden olur mu? Ben çünkü birkaç kişiden OLED ekranın çok yüksek ısılara çıktığını duymuştum aynı zamanda bilgisayarın da ince olmasıyla beraber toplam ısının ekrana zarar verebileceği potansiyeli barındırdığını düşünüyorum.

Hava çıkışı vurmadıgı surece panele kasadaki sıcaklık onu etkilemez. ThinkBook'un sogutmasi fena değil, OLED'in sıkıntı cikarması ise şans işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı