Okul zaman kaybı mı?

Hocam şimdi gerçekleri konuşmak gerek okulsuz çok daha zengin olabilirsiniz ya da sürünebilirsiniz okul okursanız zengin olana kadar sürünmezsiniz kısaca bu eğer amacınız para kazanmak ise elbette okul olmadan da kazanabilirsiniz ama o sürede ne yaparsınız bilemiyorum.

O dediklerinizi ödemek için okul lazım işte şu sistemde ne yazık ki.

Okul zorunlu değil mi? Nasıl okumadan bir şeyler yapabiliriz.

Hocalar gerçekten hiçbir şey bilmiyor. Ortaokulda başımıza 65 yaşında matematik hocası dikmişlerdi, utanmasa dersi bize anlattıracaktı. Adamın 2 cümlesinden 1'i garanti yanlış. Soruyu yanlış yönden çözdürüyor, doğru yönden çözene bağırıyordu çocuğu ağlatana kadar. Böyle iğrenç bir okuldan mezun olup kaçtım diye sevinirken lisede çok daha kötü hocalarla karşılaştım.

Adamların çoğu öğrencileri umursamıyor, para kaynağı olarak görmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar. Artık eskisi kadar eğlenemediğimi farkettim. Haftaiçi 13.20 de okul, 19.20 okuldan çıkış. Teneffüsler 5 dakika, ders 40 dakika, öğle molası yok. Sürekli öğretmenlerin boş boş bağırışları, öğrencilerin şımarmaları, istemediğim derslerden sorumlu olmak, beceremediğim dersler yüzünden başarısız olup ailemin güvenini kırmak beni gerçekten çok yordu.

Okul okusan bile sürünebiliyorsun. Şuan üniversite mezunları pazarda meyve satıyor.

Evet. Malesef şuanda garanti diye bir şey yok.

Ben çalışarak 12 ayda 86 bin TL kazanıyorum bence sende işe gir en azından maddi olarak yardım et zaten en doğru yol bu. Merak etme ailenin güveni hiçbir zaman gitmez.

Evet ama bence herkesin ailesi böyle düşünmüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…