Okula ara vermek mantıklı mı?

Efems

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam iyi sosyaller. Konum başlıktaki gibi, bu sene sınıfta kalıyorum haftaya sınavlar başlıyor, son 2 haftadır okula gitmiyorum, annem bir şey demiyor (aşçılığım var evin yemeğini falan hallediyorum), kilit notlarım görselde ve düzeltmem çok çok zor, sizce bu sene ara vereyim mi (yaz tatili ile birleştireyim) yoksa son kurşun sınavları deneyip mi kalayım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250523_195817.jpg
    Screenshot_20250523_195817.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 76
Herkese selam iyi sosyaller. Konum başlıktaki gibi, bu sene sınıfta kalıyorum haftaya sınavlar başlıyor, son 2 haftadır okula gitmiyorum, annem bir şey demiyor (aşçılığım var evin yemeğini falan hallediyorum), kilit notlarım görselde ve düzeltmem çok çok zor, sizce bu sene ara vereyim mi (yaz tatili ile birleştireyim) yoksa son kurşun sınavları deneyip mi kalayım?
keyfinin kahyasına göre takıl bence, seneye açığa geçmeyi düşünüyor musun?

Kalacağından eminsen sınavları denemene gerek yok.

Eğer sınavlarlada kurtarılacak gibi değilse hiç uğraşma ama kurtarılacak gibiyse bir şansını dene ama ne yaparsan yap muhakak aşçılığa ilgin varsa bununla alakalı bir deneyim kazanman lazım ve noktada bir işe girmen önemli üniversite kazanma gibi bir derdin yoksa veya olursa bölüm tercihin gastronomi olsun eğer üniversite okumak istemiyorsan bile alaylı birçok aşçı var ama kendini bayağı geliştirmen gerek.

İlk dönem notların gerçekten iyi ise şansın var ancak attığın fotoğraftaki notlar biraz kötü. 3 dersten kaldığın anda zaten sınıfta kalıyorsun ve Robotik ve Kodlama dersinden geçmen imkansız gibi. Eğer hocalarının sözlülerini senin lehine kullanacağını düşünüyorsan bence denemeye değer. Ayrıca en fazla ne kaybedebilirsin ki 1 hafta sınavlara çalışıp girersin tutarsa geçersin tutmazsa ara verirsin.

keyfinin kahyasına göre takıl bence, seneye açığa geçmeyi düşünüyor musun?
Hayır seneye geçmeyi düşünüyorum.

İlk dönem notların gerçekten iyi ise şansın var ancak attığın fotoğraftaki notlar biraz kötü. 3 dersten kaldığın anda zaten sınıfta kalıyorsun ve Robotik ve Kodlama dersinden geçmen imkansız gibi. Eğer hocalarının sözlülerini senin lehine kullanacağını düşünüyorsan bence denemeye değer. Ayrıca en fazla ne kaybedebilirsin ki 1 hafta sınavlara çalışıp girersin tutarsa geçersin tutmazsa ara verirsin.
Hocalarım elinden gelse beni bi kaşık suda boğacakalar.

Bu şekilde İlk dönem notlarım

Bu şekilde İlk dönem notlarım

Bu şekilde İlk dönem notlarım.
Screenshot_20250523_222604.jpg
Screenshot_20250523_222556.jpg
Screenshot_20250523_222552.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı