Okula bisiklet ile gitmek mantıklı mı?

emirc.2

Decapat
Bizim evle okul arası 5 kilometre kadar var ve yürümek çok vakit alıyor. Bisikletle daha hızlı gidebilirim ama sorun şu yolumun üstünde ışık var yani trafikte gideceğim. Trafik olmadan gitmenin imkansız olduğu bir yolum var. Arabaların arasından geçmek gerek birazcık onun harici bas git tarzı bir yolum var. Bir tane de zincirli kilit var onunla park yerinde bir direğe falan kitleyebilirim. Mantıklı mı? Yürümekten biraz daha efor sarfedip daha çok hızlı gidiliyor.

Ben 3 yıl gidiş dönüş 20km olan okuluma gittim gayet memnundum halimden yine olsa yine giderim. Ben yapmadım ama kışın yerler buz olduğunda ya da çok soğuk olduğunda otobüsle falan gidebilirsin sana kalmış.

Ya ben Hatay'da oturuyorum öyle karlı hava gibi durumlar yok sadece yağmur yağar ondada yavaş gidip kurtarabilirim kışı.

O zaman senin yerinde olsam bisikletle git gel yapardım istediğin zaman okuldan çıkıp gidebilirsin kimseyi beklemezsin.

5KM az değil arkadaşım, her gün yürü git gel çekilmez o yol. Bisiklet mantıklı.

Mantıklı da çalmasınlar? Zincirli kilit de sökülebiliyor.

Bisiklet mantıklı mantıklı olmasına sadece çaldırma yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…