Okula çakmak getirmek yasak mı?

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
Eskiden arkadaşım okulda güçlü bir çakmakla siyah montumu yaktı. Delik oluştu. Bir şey demedim diyemedim. Bugün okulda 2. kez aynı şakayı yapınca şalterlerim attı. Velilerime söylemeyi düşünüyorum. Bunun cezası nedir? Hoca kızıp gönderir mi yoksa işlem yapar mı?

Ve arkadaşlığımı bozmaya değer mi? Yalnız kalmaktan korkuyorum.

Getirmek yasak ve mala zarar vermekten uzaklaştırma alabilir arkadaşlığı bozmaya değer mi bence değer şakanın sınırını bilmeyen insanlarla arkadaşlık yapılmaz.

Böyle boş insanlarla takılmaktansa yalnız kalmak daha iyi kardeşim böyle şaka mı olur müdüre şikayet et kendi ailene de söyle.

Kanka annen montunu yıkarken görürse daha çok kızar müdürler bazen öğrencileri takmıyor ailen gelip konuşsun en iyisi bu

Müdür eğer takmazsa ortalığı ayağa kaldırırım. İl milli eğitim müdürü ile ailem aynı köyden. Zaten müdürler sadece okula gelmek için geliyor. Tuvaletlerde sigara içiliyor kimse bir şey yapamıyor. Öğretmen öğrenciyi sigara içerken yakaladı ama hiçbir şey yapamadı üstünü bile aramadı kızıp gitti. Kimse okul formasıyla gelmiyor.

Sen bilirsin hocam kimle şikayete gidecegin hakkında bişey soyleyemem ama sözde şakayı yapan şahısla 1 saniye bile arkadaşlıgını sürdürmeye devam etmemeni kesin olarak söyleyebilirim

Sen bilirsin hocam kimle şikayete gidecegin hakkında bir şey soyleyemem ama sözde şakayı yapan şahısla 1 saniye bile arkadaşlıgını sürdürmeye devam etmemeni kesin olarak söyleyebilirim

Hocam o yaktığı anda insan hiçbir şey yapamıyor ama vursam ben suçlu olacağım ne yapmam gerek o anda?

Hocam cimer'e şikayet edin yönetimi.

Hocam o yaktığı anda insan hiçbir şey yapamıyor ama vursam ben suçlu olacağım ne yapmam gerek o anda?
Knk çak ağzına iki tane böyle şaka mı olur okurken sinirlendim ben. Anan babanın belkide 2 günlük çalışması sadece o mont için soytarının biri gelip eğlenmek için malına zarar veriyor ilkinde sessiz kaldıgın için 2. kez yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…