Okula devam edip etmeme

wezeend

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim normalde dil seçecektim fakat son anda karar değiştirip EA seçmeye karar verdim matematiğim berbattı dershaneye gitmeye karar verdim az çok toparladım iyi gidiyor ama ciddi anlamda sıkıldım kendimi yaşıtlarıma göre daha olgun hissediyorum babam esnaf yurt dışına çıkma imkanım da var okulu bırakıp işe atılasım var bunun yanında her okuyan iş bulacak diye kaide de yok sizin de fikirlerinizi almak istiyorum teşekkür ederim.

Devam edin , her okulu bırakan da iş bulacak diye de bi düşünce yok en azından biri olmazsa biri olsun.

Devam edin, her okulu bırakan da iş bulacak diye de bir düşünce yok en azından biri olmazsa biri olsun.

Hocam halihazırda mesleğim var zaten küçüklükten beri babamla gidip geliyorum zaten çok şükür durumumuzda iyi ha bunun yanında tur dışına çıkma imkanım da var size sormak istedim.

Liseyi bitir en azından. Hem o zamana dek düşüncelerin daha fazla gelişir, hem de daha iyi planlamalar yaparsın. İş yürütüp, okuldan da vazgeçmem diyorsan açıktan bitirebilirsin liseyi.

Hayatta bir b planın olmadan hiçbir zaman hareket etme. Hiçbir zaman.

Mesleğin olabilir. Ülke dışına da çıkabilirsin sorun yok. Bu senin a planın. Peki b planın yok mu? Diyelim işler kesat gitti. Yaptığın iş bir şeye yaramadı. Umarım yaşamazsın ama babanı da kaybettin diyelim. Bunlar olabilecek şeyler.

Burada b planı devreye giriyor.

30 küsur yaşındayım. En az 6 farklı planım var. Hiçbir zaman sorun yaşamadım.

Okul boş bırakın. Dil kursuna yazılıp açığa geçtim, ing öğrenip otelde çalışmayı düşünüyorum.

Abi aksilikler de tabii ki olabilir ama bana gerçekten vakit kaybı geliyor artık hem en azından iş öğrenirim kendi ayaklarımın üstünde dururum halihazırda işimizde var çok şükür gittiği yere kadar Allah nasip ederse son evredede Almanya'ya gitmeyi planlıyorum bu şekilde.

Açık liseye geç, kaybedeceğin bir şey yok.

Açığa alma zamanı varmış sanırsam ilk 2 hafta vs diyorlardı almak için ama bilmiyorum bilginiz var mı?

Bırak okulu, hem boş bir üniversiteden mezun olmadığın için üniversitelilerin değeri artacak ve 4 yıl zaman kaybetmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…