Okula devam edip etmeme

Abi aksilikler de tabii ki olabilir ama bana gerçekten vakit kaybı geliyor artık hem en azından iş öğrenirim kendi ayaklarımın üstünde dururum halihazırda işimizde var çok şükür gittiği yere kadar Allah nasip ederse son evredede Almanya'ya gitmeyi planlıyorum bu şekilde.

Açığa alma zamanı varmış sanırsam ilk 2 hafta vs diyorlardı almak için ama bilmiyorum bilginiz var mı?

Bırak okulu, hem boş bir üniversiteden mezun olmadığın için üniversitelilerin değeri artacak ve 4 yıl zaman kaybetmeyeceksin.

Bende böyle düşünüyorum.

İkinci dönemin başında açığa geçme şansın olacak bence liseyi bitir kendi işinin başına geç. Kendini kurslarla da geliştirebilirsin okul okuman şart değil.

Hocam diyorum ki açığa alayım ehliyetime 1 yıl var babamlayım zaten işi küçüklükten beri biliyorum çok şükür halihazırda işte var imkanda daha sonra ben gidip gelirim diye bir planım var bakalım okul bana gerçekten zaman kaybı gibi geliyor ciddi anlamda ki her okuyan iş bulacak ya da her okumayan iş bulacak diye bir kaide de yok orası da ayrı mevzu.

Bende böyle düşünüyorum.

Hocam diyorum ki açığa alayım ehliyetime 1 yıl var babamlayım zaten işi küçüklükten beri biliyorum çok şükür halihazırda işte var imkanda daha sonra ben gidip gelirim diye bir planım var bakalım okul bana gerçekten zaman kaybı gibi geliyor ciddi anlamda ki her okuyan iş bulacak ya da her okumayan iş bulacak diye bir kaide de yok orası da ayrı mevzu.

Bence okulu bırakmak için geç bile kalmışsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı