feroben Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Yarın Ankara'da hava karlı -1/-2 derece arasında ve atkı takmak istiyorum ama sadece fener atkım var. Sizce okulda garip karsilanir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2024
Yarın Ankara'da hava karlı -1/-2 derece arasında ve atkı takmak istiyorum ama sadece fener atkım var. Sizce okulda garip karsilanir mi?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Kasım 2024 #2 Şöyle bir kombin yapmadığın sürece kimse garip karşılamaz. Ankaragücü atkısıyla gidince problem olmuyor. Dosya Ekleri IMG_2043.jpeg 80,9 KB · Görüntüleme: 82
Şöyle bir kombin yapmadığın sürece kimse garip karşılamaz. Ankaragücü atkısıyla gidince problem olmuyor.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.331 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2024 #3 Bence karşılanmaz. Her insanın özgürlüğü var. Herkes istediğini takabilir, giyebilir.
tilkiandrei85 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 400 Çözümler 2 25 Kasım 2024 #4 feroben dedi: Yarın Ankara'da hava karlı -1/-2 derece arasında ve ATK'ı takmak istiyorum ama sadece fener ATK'ım var. Sizce okulda garip karsilanir mi? Genişletmek için tıkla... Karşılanmaz tabii ki. Kaçıncı sınıfsın dost.
feroben dedi: Yarın Ankara'da hava karlı -1/-2 derece arasında ve ATK'ı takmak istiyorum ama sadece fener ATK'ım var. Sizce okulda garip karsilanir mi? Genişletmek için tıkla... Karşılanmaz tabii ki. Kaçıncı sınıfsın dost.
noctus Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 244 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #6 Sınıftakiler yoğunlukla Galatasaraylı ise tavsiye etmem. Ayrıca Galatasaraylı hocalara karşı çok aleni yerde tutmayın derim.
Sınıftakiler yoğunlukla Galatasaraylı ise tavsiye etmem. Ayrıca Galatasaraylı hocalara karşı çok aleni yerde tutmayın derim.
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.243 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt 26 Kasım 2024 #7 feroben dedi: Yarın Ankara'da hava karlı -1/-2 derece arasında ve atkı takmak istiyorum ama sadece fener atkım var. Sizce okulda garip karsilanir mi? Genişletmek için tıkla... Ne olacak Rambo Okan mısın sen?
feroben dedi: Yarın Ankara'da hava karlı -1/-2 derece arasında ve atkı takmak istiyorum ama sadece fener atkım var. Sizce okulda garip karsilanir mi? Genişletmek için tıkla... Ne olacak Rambo Okan mısın sen?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #8 noctus dedi: Sınıftakiler yoğunlukla Galatasaray'lı ise tavsiye etmem. Ayrıca Galatasaray'lı hocalara karşı çok aleni yerde tutmayın derim. Genişletmek için tıkla... Bir atkı yüzünden sınıftaki hocaların sözlüye 5 vereceğini falan mı düşünüyorsunuz? Hocaların umurunda dahi olmaz.
noctus dedi: Sınıftakiler yoğunlukla Galatasaray'lı ise tavsiye etmem. Ayrıca Galatasaray'lı hocalara karşı çok aleni yerde tutmayın derim. Genişletmek için tıkla... Bir atkı yüzünden sınıftaki hocaların sözlüye 5 vereceğini falan mı düşünüyorsunuz? Hocaların umurunda dahi olmaz.