Okula giderken götürmek için yemek önerisi

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar sabah kahvaltısında tavada yumurta yiyorum ve okulda bir şey yemiyorum, bu da güzel yağ yakımı için kalori eksilmesi için ama bir yerde tıkanacağım. Alacağım ilk hafta dayandım ikinci hafta zor olabilir. Hedefim kilomu korumak ama sağlıklı beslenip yağ eritmek -göbeğim ve gıdığımdan kurtulmak- ve öğlen doyurucu az kalorili yiyecekler hazırlamak istiyorum. Ne önerirsiniz neler yapılabilir?

Arkadaşlar sabah kahvaltısında tavada yumurta yiyorum ve okulda bir şey yemiyorum, bu da güzel yağ yakımı için kalori eksilmesi için ama bir yerde tıkanacağım. Alacağım ilk hafta dayandım ikinci hafta zor olabilir. Hedefim kilomu korumak ama sağlıklı beslenip yağ eritmek -göbeğim ve gıdığımdan kurtulmak- ve öğlen doyurucu az kalorili yiyecekler hazırlamak istiyorum. Ne önerirsiniz neler yapılabilir?

Onu bir de bana soracaksın :D obez değilim ama bende kilo aldım kahvaltı etmiyorum artık etsem okul yetişmeyecek.

Hocam haşlanmış yumurta vb. götürmeni tavsiye etmem soğanlı sarımsaklı yemekler de dahil. Salatalık,domates,marul,mor lahana ve azcık nar ekşisi ile üstteki arkadaşın dediği gibi güzel bir salata yapıp götürebilirsiniz.

Domates, salatalık, biber içine biraz da çökelek peyniri bunları karıştırıp salata şeklinde kepekli ekmek ile tüketebilirsin. Patates haşlaması da olabilir ek olarak.
Lor peyniri salatası da güzel olabilir, dediğinizide deneyeceğim. Patates haşlamasıda güzel fikir gerçekten.
Hocam haşlanmış yumurta vb. götürmeni tavsiye etmem soğanlı sarımsaklı yemekler de dahil. Salatalık,domates,marul,mor lahana ve azcık nar ekşisi ile üstteki arkadaşın dediği gibi güzel bir salata yapıp götürebilirsiniz.
O zaman genellikle salatalar tüketilmesi iyi olur. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı