Okula giderken sabah uykumuzun olması

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu neden yahu? Yıllardır oluyor ama sadece okul olduğunda. Mesela 1 yıldır okullar kapalı olduğu için hiç gelmiyordu ama şimdi yataktan kalkasım gelmiyor okula gitmek için. O uyku çok tatlı geliyor. Aynı şey herkese oluyor. Bu sizde de oluyor mu? Yaptığınız bir önlem oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü okula gitmek istemiyorsun . Bende olduğunda banyo yapıp kahvaltı ediyorum.

Yemin ederim bire bir aynı şey bende de oluyor. Mesela hafta sonu sabahın köründe saat 7-8 civarı kalkıyorum (alarm kurmadan, hiç zorlanmadan) ama hafta içi okula geç kalıyorum

Okula gitmeye hiç niyetim yok istesemde 24 saat uyurum kalkmam ama o iş oyuna gelince günde en fazla 7 saat uyurum.

ben gece 4 de yatıyorum 6 da anne zoruyla kalkıyorum 7 de okul başlıyor sonra ruh hastası diolar

Sabah çok uykum oluyor ama okuldaki sevdiğim kızları düşünüyorum ve uyku falan kalmıyor hatta okula gitmek için heyecanlanıyorum çok iyi bir yöntem herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…