Okula gitmeden önce mide bulantısı neden olur?

Waytt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle bu durum bende hep okula gitmeden önce oluyor. 9. sınıftayken yoktu 10. sınıfta rastgele bir gün oldu ve devam etti ara ara, bu aralar çok sık oluyor ve kusuyorum, kusmasam da dersteyken ya kusarsam düşüncesi oluyor, nasıl geçer? Kusma olayı olmadığı zaman bu düşünce oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evden muz getir teneffüsde muz ye Muz'un mideyi koruma yararı var belki mide bulantını çözer.

Merhaba, öncelikle bu durum bende hep okula gitmeden önce oluyor. 9. sınıftayken yoktu 10. sınıfta rastgele bir gün oldu ve devam etti ara ara, bu aralar çok sık oluyor ve kusuyorum, kusmasam da dersteyken ya kusarsam düşüncesi oluyor, nasıl geçer? Kusma olayı olmadığı zaman bu düşünce oluyor.
Doktora gitmek ❌
Forumlarda çözüm aramak ✅.

Doktora gitmek bu kadar zor olmamalı bence.

psikolojinizde sıkıntı olma ihtimali çok yüksek , bir olay yaşadıysanız olabilir , tabii ki doktor olmadığımdan tam çözüm bulamıyorum doktora yada psikoloğa gitmek iyi olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı