Okula gitmek dışında neler yapılabilir?

Makaleler
1
Bugün gitmemeyi düşünüyorum okula tabii ki ailemden habersiz :D. Ne yapabilirim 20.30'a kadar? İnternet kafeye gidip 4-5 saat açıp LoL oynasam sorun olur mu? Polis molis falan önceden bir şeyler diyorlardı :D. Bu arada devamsızlık bahanem hazır devamsızlığı fark ederlerse "bugün nöbetçiydim devamsızlığıma özürsüz yazdılar sonra düzeltecekler" deyip kaçacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onu ayarladım çok önceden babam sms şeyini almıştı bende gizlice telefonundan engellemiştim MEB SMS'lerini farketmedi hala.

Evet aileniz öğrenmeyebilir, fakat bu devamsızlığınızı, sınıfta kalma durumunuzu değiştiricek mi? Eğer devamsızlık sürenizi doldurmadan bunu yapıyorsanız olabilir.

Hocam öğlenci misiniz 20.30a kadar çok vakit var.

Bugün gitmemeyi düşünüyorum okula tabii ki ailemden habersiz :D. Ne yapabilirim 20.30'a kadar? İnternet kafeye gidip 4-5 saat açıp LoL oynasam sorun olur mu? Polis molis falan önceden bir şeyler diyorlardı :D. Bu arada devamsızlık bahanem hazır devamsızlığı fark ederlerse "bugün nöbetçiydim devamsızlığıma özürsüz yazdılar sonra düzeltecekler" deyip kaçacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı