apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #81 Lise diplomasını al ondan sonra elin hangi işe yatkınsa o işe başla
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 11 Eylül 2022 #82 Aeroxs dedi: Ben 14 yaşındayım sosyaldeki yaşım 20 ayarlı keşke 14'e çevirebilsem. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı profilden rapor edip değişin. Ben öyle değiştim.
Aeroxs dedi: Ben 14 yaşındayım sosyaldeki yaşım 20 ayarlı keşke 14'e çevirebilsem. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı profilden rapor edip değişin. Ben öyle değiştim.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #83 Kainn dedi: Meslek lisesinde hiçbir şey öğretmiyorlar doğru düzgün ö yüzden ayrıldım oradan. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi var, meslek lisesi var.
Kainn dedi: Meslek lisesinde hiçbir şey öğretmiyorlar doğru düzgün ö yüzden ayrıldım oradan. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi var, meslek lisesi var.
B BersenTR Picopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #84 Kim gitmek istiyor ki?
viczafervic Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 855 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #85 Ah bide bana sor. 11. sınıfım, hafta içleri 8+2 ders (2 ders DYK kursu), hafta sonları 6 DYK dersi. Annemin işinden daha çok okulum var. Her gün hem de.
Ah bide bana sor. 11. sınıfım, hafta içleri 8+2 ders (2 ders DYK kursu), hafta sonları 6 DYK dersi. Annemin işinden daha çok okulum var. Her gün hem de.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #86 JaguarAdam dedi: Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka biz adam değiliz, 12 senedir gidiyoruz. Biz hiç bıkmıyoruz.
JaguarAdam dedi: Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka biz adam değiliz, 12 senedir gidiyoruz. Biz hiç bıkmıyoruz.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 11 Eylül 2022 #87 Okuman lazım kardeşim, en azından liseyi bitirmene bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Okuman lazım kardeşim, en azından liseyi bitirmene bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kivancxd Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #88 JaguarAdam dedi: Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin. Genişletmek için tıkla... Zorundasın maalesef.
JaguarAdam dedi: Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin. Genişletmek için tıkla... Zorundasın maalesef.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Yer Antarktika 11 Eylül 2022 #89 JaguarAdam dedi: Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin. Genişletmek için tıkla... Hocam en azından liseyi bitirip bi iş bulmanız türkiyede daha mantıklı.
JaguarAdam dedi: Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin. Genişletmek için tıkla... Hocam en azından liseyi bitirip bi iş bulmanız türkiyede daha mantıklı.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 11 Eylül 2022 #90 En az liseyi bitirmek zorundasın bu ülkede maalesef çöpçülüğe bile lise diploması istiyorlar.