Sıkılıyorum zaten 9.sınıfım hiç tanımadığım bir ortam ocakta arkadaşlarımın olduğu okula nakil alacağım fakat gene de gitmek istemiyorum zaten açığada geçemiyorum.
Dostum biraz saçma bir sebep olmuş son zamanlarda bende gitmeye üşeniyorum ama okul eğitim görme amaçlı bir yer sınıfta kafa dengi arkadaşın yok diye gitmeme bahanesi biraz saçma değil mi sence de en kötü koy kafanı uyu ben sıkılınca uyuyorum ve açığa geçemiyorsan okula da gitmek istemiyorsan lise zorunlu başka yolu var mı yok maalesef.
Dostum biraz saçma bir sebep olmuş son zamanlarda bende gitmeye üşeniyorum ama okul eğitim görme amaçlı bir yer sınıfta kafa dengi arkadaşın yok diye gitmeme bahanesi biraz saçma değil mi sence de en kötü koy kafanı uyu ben sıkılınca uyuyorum ve açığa geçemiyorsan okula da gitmek istemiyorsan lise zorunlu başka yolu var mı yok maalesef.
reis açığa almak için uğraşırsan belli şartlar var tanıdıkların varsa halleder çok rahat onun için uğraş ben şu an son sınıfım bende gitmek istemiyorum keşke açığa alsaydım 9dayken