Okula gitmemek için ne yapılmalı?

Sana bir şeyler mı yapıyor okul idaresi veya diğerleri?

Haksızlığa boyun eğmediğim için sürekli beni ezmeye çalışıyorlar şikayet ettim işe yaramadı.

Özel okullarda ve fen liseleri gibi okullarda böyle değil maalesef o cidden kötü bir durum. Tüm devamsızlık hakları kullanildiysa dilekçeyi vs. bir deneyin öyle bir olay vardı galiba bende tam bilmiyorum.
özel okullarda vb. izin durumu var mı

Özel okullarda ve fen liseleri gibi okullarda böyle değil maalesef o cidden kötü bir durum. Tüm devamsızlık hakları kullanildiysa dilekçeyi vs. bir deneyin öyle bir olay vardı galiba bende tam bilmiyorum.

Son senen zaten dişini sık benim daha 4 yıl var her gün okula gitmek çok sıkıcı.
yapamıyorum ya

Son senen zaten dişini sık benim daha 4 yıl var her gün okula gitmek çok sıkıcı.
yapamıyorum ya
Olumsuz konuşanları vb her şeyi boş ver TYT ve AYT'ye odaklan ileride bunun artısını mutlaka görürsün :d
bu işin sonu hayır değil psikolojik ilaç kullanıyorum aşırı agresifim hoca ona vurmam için her yolu deniyor

Özel okullarda izin durumu var.

Bir şey yapmana gerek yok, izin almana gerek yok. Çantayı kenarı at, Durduk yere okula gitme, devamsızlık yap okula gitmemek zor değil, kolay, yukarıda dediğimi uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…