Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Eylül 2021 #11 Bende istemezdim gitmek ve zaten gitmeyeceğim alerjik astımım var
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 4 Eylül 2021 #12 Ortamı seviyorum yoksa okulu sevmem.
nalsare Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #13 Hayır. Hatta benim için uzaktan eğitim daha iyi oldu. Lise hayatımda bir daha matematikten 95 alacağımı sanmıyorum :d
Hayır. Hatta benim için uzaktan eğitim daha iyi oldu. Lise hayatımda bir daha matematikten 95 alacağımı sanmıyorum :d
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 4 Eylül 2021 #14 Ortam için evet.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.418 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #15 Aman, aman, aman... Çalışanı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çalışmayanı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bıktım valla. Artık kafam böyle çalışıyor. İnek olurum sağlığımı bozarım, çalışmam vicdan azabı çekerim.
Aman, aman, aman... Çalışanı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çalışmayanı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bıktım valla. Artık kafam böyle çalışıyor. İnek olurum sağlığımı bozarım, çalışmam vicdan azabı çekerim.
SlippinJimmy Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 246 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Eylül 2021 #16 Hayır.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 4 Eylül 2021 #17 Sevmiyoruz ama mecburuz. Her zaman olduğu gibi zorlanıyoruz bir şeyler için.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.418 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2021 #18 "Hayır" diyenler neden böyle diyor? Şahsen benimde pek sevdiğim yok da sormak istedim. Bir de nedense benim çok olmasa da hoşuma gidiyor.
"Hayır" diyenler neden böyle diyor? Şahsen benimde pek sevdiğim yok da sormak istedim. Bir de nedense benim çok olmasa da hoşuma gidiyor.
3 352035 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 655 Çözümler 2 4 Eylül 2021 #19 Hayır sevmiyorum ama nedenini de bilmiyorum.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 4 Eylül 2021 #20 The Tribal Chief dedi: "Hayır" diyenler neden böyle diyor? Şahsen benimde pek sevdiğim yok da sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Eğitimde kalitenin ''k'' si bile yok. Sürekli ödeve boğma çabaları ve yapmadığın taktirde sözlüden 0 alman.
The Tribal Chief dedi: "Hayır" diyenler neden böyle diyor? Şahsen benimde pek sevdiğim yok da sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Eğitimde kalitenin ''k'' si bile yok. Sürekli ödeve boğma çabaları ve yapmadığın taktirde sözlüden 0 alman.