AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 4 Eylül 2021 #31 LordxVader dedi: Seven olduğunu sanmıyorum. Varsa da ortam için falan seviyordur. Genişletmek için tıkla... Ben çok seviyorum, ama öğrenmek için. En kaliteli öğrenme okulda oluyor bu nedenle. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021
LordxVader dedi: Seven olduğunu sanmıyorum. Varsa da ortam için falan seviyordur. Genişletmek için tıkla... Ben çok seviyorum, ama öğrenmek için. En kaliteli öğrenme okulda oluyor bu nedenle.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 4 Eylül 2021 #32 AriceN dedi: Ben çok seviyorum, ama öğrenmek için. En kaliteli öğrenme okulda oluyor bu nedenle. Genişletmek için tıkla... Okuldan başka bir yerde eğitim alıyor musunuz?
AriceN dedi: Ben çok seviyorum, ama öğrenmek için. En kaliteli öğrenme okulda oluyor bu nedenle. Genişletmek için tıkla... Okuldan başka bir yerde eğitim alıyor musunuz?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2021 #33 391969 dedi: Okulu değil ama ortamı seviyorum. Fakat bu sene 10. sınıf olmama rağmen tanıdığım tek bir kişi var. Genişletmek için tıkla... Tüm sınıfla kavgalı olan ben... eyre dedi: Arkadaşım yok, temizlik hastalığım var, sınıftaki insanlar maske takmıyor ve sosyal mesafeye dikkat etmiyor, kimya hocasından nefret ediyorum, okula gidene kadar 2 kere toplu taşıma kullanmak zorundayım. Okula gitmeyi kesinlikle sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de 10. sınıfım öğlenci oldum ya berbat bir şey.
391969 dedi: Okulu değil ama ortamı seviyorum. Fakat bu sene 10. sınıf olmama rağmen tanıdığım tek bir kişi var. Genişletmek için tıkla... Tüm sınıfla kavgalı olan ben... eyre dedi: Arkadaşım yok, temizlik hastalığım var, sınıftaki insanlar maske takmıyor ve sosyal mesafeye dikkat etmiyor, kimya hocasından nefret ediyorum, okula gidene kadar 2 kere toplu taşıma kullanmak zorundayım. Okula gitmeyi kesinlikle sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de 10. sınıfım öğlenci oldum ya berbat bir şey.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 4 Eylül 2021 #34 LordxVader dedi: Okuldan başka bir yerde eğitim alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece evde kendim.
LordxVader dedi: Okuldan başka bir yerde eğitim alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece evde kendim.