brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 11 Ekim 2022 #11 El Quvava dedi: Yemege bile cikmayip bilgisayarin yaninda duracaksan sikinti olmaz. Ama yine de dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Hocam okulun yemekhanesine gitmiyorum zaten. Evden bir şeyler getiriyorum.
El Quvava dedi: Yemege bile cikmayip bilgisayarin yaninda duracaksan sikinti olmaz. Ama yine de dikkatli ol. Genişletmek için tıkla... Hocam okulun yemekhanesine gitmiyorum zaten. Evden bir şeyler getiriyorum.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 11 Ekim 2022 #12 brkyozell dedi: Hocam okulun yemekhanesine gitmiyorum zaten. Evden bir şeyler getiriyorum. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz. Götürme derim.
brkyozell dedi: Hocam okulun yemekhanesine gitmiyorum zaten. Evden bir şeyler getiriyorum. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz. Götürme derim.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.685 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 11 Ekim 2022 #13 Ben olsam götürmezdim. Zaten orada akıllı tahtalar var. Onlardan yapın?
ESKAAYR Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #14 RivalsX dedi: Ben olsam götürmezdim. Zaten orada akıllı tahtalar var. Onlardan yapın? Genişletmek için tıkla... Onlarda pek güven vermiyor malum prizler ile tahtaların fişleri tam uyuşmadığından tahta yanabiliyor sigorta atmıyor (çalışmıyor) bu nedenle çok çalıştırmıyoruz telefon veya laptop kullanmak daha mantıklı geliyor
RivalsX dedi: Ben olsam götürmezdim. Zaten orada akıllı tahtalar var. Onlardan yapın? Genişletmek için tıkla... Onlarda pek güven vermiyor malum prizler ile tahtaların fişleri tam uyuşmadığından tahta yanabiliyor sigorta atmıyor (çalışmıyor) bu nedenle çok çalıştırmıyoruz telefon veya laptop kullanmak daha mantıklı geliyor