Okula paten ile gidip gelme

ELDRITCH09

Hectopat
Daha fazla  
Okul ile ev arası 2km paten ile gidilir mi dönüşü farklı şekilde yapacağım. Bir de gidiş ful yokuş 2Km'nin belki tamamı yokuştur.
Not: Yokuş aşağı gideceğim.
Not2: Patenim Flying Eagle B5S ya da Flying Eagle Eclipse daha almadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yokuş aşağı kullanabiliyorsan kendine güveniyorsan gidebilirsin tabii niye olmasın ama tehlikelidir.
Frenlerini güzel kullanabiliyorsan gidebilirsin.

Dikkat et yokuş aşağı dengeni kaybedebilirsin eğer patenini dışarda bırakacaksan bırakma çünkü benimki çalınmıştı ve gidilir ama amatörsen tercih etme.

Yokuşu inmesi gibi çıkması da var. Ayrıca yokuş aşağı hızdan dengeni de kaybedebilirsin. Dümdüz bir yol olsa mantıklı olabilirdi. Ama imkanın varsa 2. el arazi bisikleti falan bakabilirsin. Daha güvenli olur.

Dipnot: Moderatör sütlü latte kafası yaşıyor.

Yokuş aşağı kullanabiliyorsan kendine güveniyorsan gidebilirsin tabii niye olmasın ama tehlikelidir.

Sırf bu yüzden acaba topuk frenli paten alsam mi diyorum.

Daha da uzak olan başka bir yol var orası daha az eğimli ama anayol. Anayolda kullanmak sıkıntı yaratır mi?

Başlığa göre, çok düşmanın varsa icatlarını beğenmeyen gitme güvenli dursun. Mesaja göre, kontrollü gidersen sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…